breintraining en coaching

Wie ben ik

Contact

Bereikbaar op telefoonnummer 06-55067364 of door een mail te sturen naar info@snapcoaching.nl met uw telefoonnummer zodat ik u kan bellen.

Even voorstellen

Ik ben Jenette Arkema, getrouwd met Gert en moeder van 4 prachtige zonen. Altijd geïnteresseerd in boeken, taal, geloof, kunst, creativiteit, schoonheid en vriendschap, goede gesprekken en mensen om me heen. Ik werk een paar dagen in de week als leerkracht op een basisschool in Veenendaal. In mijn werk boeien de verschillen tussen kinderen mij elke dag weer. Graag ga ik op zoek naar hun specifieke kwaliteiten en de manier waarop dit ze verder kan helpen.

Al jaren heeft de werking van ons brein mijn interesse. De afgelopen jaren heb ik cursussen gevolgd en workshops gegeven. Neurofeedback is een complete aanvulling op de dingen die ik al deed. Mensen die ik eerst niet kon helpen, zijn nu bij mij aan het goede adres. Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat deze training krachtig en effectief is. Bij mij zorgt het voor rust, structuur en daadkracht. Ik kan verdrietige gebeurtenissen een plek geven en ga anders om met gemis. Ook heb ik meer gezonde lef, lukt het me om meer dingen te doen in een week. Ik voel me uitgerust doordat ik beter slaap en kan me beter concentreren en dingen onthouden. Mijn hoofdpijnen nemen af, ook lukt het me om een gezonde levensstijl vol te houden.


Jenette Arkema

Nieuweweg 54
3905 LN Veenendaal

06 - 550 67 364
info@snapcoaching.nl