breintraining en coaching

Minerale zouten

Een gezond lichaam heeft als basis gezonde cellen. Gezonde cellen werken samen in gezonde weefsels. Om optimaal hun werk te kunnen blijven doen hebben cel en celomgeving het juiste werkmateriaal nodig. Minerale zouten zijn dan belangrijk gereedschap.

Als werkstoffen zijn minerale zouten onmisbaar bij alles wat nodig is om dagelijks te functioneren, bijv. ademhalen, denken, voedsel verteren, bewegen. Bij grote fysieke of mentale inspanning of als je aan het genezen bent is de behoeft aan minerale zouten extra groot.

Raakt de mineralenbalans in het lichaam verstoord dan lukt het de cellen en het weefsel waar ze deel vanuit maken niet meer goed hun taak te volbrengen én weer te herstellen. De klachten die dan naar voren komen zijn signalen van het lichaam om jou te laten weten waar extra ondersteuning nodig is.

Celzouten zijn minerale verbindingen zoals die van nature in het lichaam voorkomen. Je zou ze kunnen zien als sleutels die nodig zijn om een taak te beginnen én die tot een goed einde te brengen. Het lichaam maakt die voortdurende minerale verbindingen dan ook zelf aan. Bij grote belasting en inspanning lukt dat soms niet voldoende. Met de celzouten van dr. Schüssler kun je op een eenvoudige en natuurlijke manier het basisevenwicht van je lichaam helpen herstellen.


Jenette Arkema

Nieuweweg 54
3905 LN Veenendaal

06 - 550 67 364
info@snapcoaching.nl