breintraining en coaching

Ervaringen

Breintraining

Een jongen van 21 jaar

Een jongen van 21 jaar heeft duidelijk minder last van stress, ondanks een ingewikkelde periode in zijn leven. Het lukt hem om verschillende dingen, banen en studie, op een goede manier te combineren. Hij kan zich beter inleven in andere mensen en is minder agressief. Ook zijn z´n studieresultaten met een paar punten gestegen.

Een man van middelbare leeftijd

Een man van middelbare leeftijd slaapt beter sinds de eerste breintraining. Hij voelt zich na het slapen veel meer uitgerust. Ook heeft het een positief effect als hij zich neerslachtig voelt, dit duurt minder lang en komt niet zo vaak meer voor. Op zijn werk ervaart hij duidelijk meer focus en daadkracht.

Een mevrouw van 84 jaar

Een mevrouw van 84 jaar had sinds haar jeugd last van trillende handen, tremoren. Na 2 trainingen had ze al het idee dat het minder werd, het herstel zet zich voort. Ook piekerde ze vaak en veel. Deze momenten nemen af.

Een meisje met een post/traumatisch stress syndroom

Een meisje met een post/traumatisch stress syndroom kwam 2 keer trainen. Haar nachtmerries waren voorbij, ook lukte het haar om te koken voor familieleden. Dit gebeurde voor het eerst op tijd. Ook ging ze nu niet direct na deze inspanning naar bed om bij te komen, ze was de hele avond nog actief.

Jonnie van 19 jaar had een diagnose ADHD

Jonnie van 19 jaar had een diagnose ADHD. Na 8 sessies Neuroptimal kwam hij terug van school en vertelde hij dat hij de zich de hele dag had kunnen concentreren. Van ’s morgens vroeg, tot ’s middags laat. Ook is hij meer alert en in staat om voor zichzelf op te komen.

Arnd van 15 jaar

Een jongen van 15 jaar, Arnd, zit nu lekker in zijn vel, hij is sociaal en hulpvaardig. Zijn schoolprestaties werden beter, ook vertelde hij na een vakantie in de bergen dat hij door de Breintraining van zijn hoogtevrees af was.

Een studente van 19 jaar heeft meer energie

Een studente van 19 jaar heeft meer energie. Het lukt haar voor het eerst in haar leven om zoveel dingen tegelijk en succesvol te doen. Ook gaf ze aan dat ze een bepaald thema met rekenen na 8 jaar opeens snapte.

Hendrina van 76 jaar

Hendrina, 76 jaar zegt het volgende:” Sinds enkele maanden ga ik wekelijks naar Jenette om mijn `brain te trainen`. Ik ben in een moeilijke periode van mijn leven. Door het braintrainen ervaar ik rust in mijn hoofd… Deze rust helpt me om de situatie te accepteren en oog te hebben voor de mooie momenten in mijn dagen.”

Een familie

Een familie die getraind had, voelt zich meer verbonden. De periodes dat ze samen zijn, zijn ontspannen en harmonieus.

Kernvisie coaching

Joris (6 jaar)

Nelleke: “Joris heeft moeite met tellen en cijfers herkennen. Op een gegeven moment zijn we samen met de juf/coach aan de slag gegaan om de cijfers van 1 tot 5 te leren. Elke week stond een cijfer centraal. Op school en thuis hingen we de cijfers op. Joris leerde om een plaatje in zijn hoofd te maken van het cijfer.  Aan het eind van de week gingen we kijken of hij het plaatje nog in zijn hoofd had van het cijfer. Hij riep enthousiast: Ik weet het nog, nu kan ik ook cijfers leren!”

Jef (13 jaar)

“Op school loopt het allemaal niet zo lekker, maar de aanpak bij Jenette vond ik relaxed. Wat mij betreft is het voor herhaling vatbaar. Een dictee lukt me nu opeens wel, hoezo dan eerst die lage scores?”

Sebastiaan (17 jaar)

“Het is soms net wel even anders werken, maar als je merkt dat het lukt, ben je er uiteindelijk minder tijd mee kwijt.”

Jona (10 jaar)

Jos, Jona’s moeder belde enthousiast: “Jona’s spelling is van C-niveau naar A-niveau gegaan!”


Jenette Arkema

Nieuweweg 54
3905 LN Veenendaal

06 - 550 67 364
info@snapcoaching.nl